Clarion Hotel Mestari Goes X-mas
Nappaa ystäväsi mukaan tai kokoa kaveriporukka kasaan ja suunnatkaa viettämään unohtumatonta iltaa Clarion Hotel Mestarin pikkujouluihin. Tapahtuman aluksi nautitaan herkullinen illallinen jonka jälkeen Maailman pienin bilebändi nostaa tunnelman kattoon juhlatila Lekassa ja juhlat jatkuvat yön pikkutunneille saakka.
Pikkujoulupäivät:
- pe 22.11.
- to 5.12.
- pe 13.12. (TÄYNNÄ)
Ovet avataan klo 17.00, ruokailu alkaa klo 18.00 ja bilebändi aloittaa klo 21.00.
Ilta sisältää:
- alku- ja jälkiruokabuffetin
- pääruuan pöytiin tarjoiltuna
- alkoholittoman glögin
- kahvin / teen
- narikan
Lisäksi voit valita:
- viinipaketin 44 € / hlö (alkoholillinen glögi tai kuohuviini, 2 kaatoa viiniä ja avec)
- alkoholillinen glögi alkuun 7 € / hlö
- Taco station -iltapalan19 € / hlö
Varaa pöytäsi tai kabinettisi ikimuistoiseen iltaan nyt myyntipalvelustamme: meetings.cl.mestari@strawberry.fi.
Menu:
Alkuruokabuffet
Jokirapu Caesar L,G
Kylmäsavulohimoussea saaristolaisleivällä L
Glögi- ja maustesilakoita L, G
Viski-sinappisilliä L, G
Ranskalaista sipulisilliä L, G
Naudan paahtopaistia ja piparjuuricreme L, G
Maalaispateeta ja pihlajanmarjahyytelöä L, G
Raikasta vihersalaattia ja seesamvinaigrette L, G
Marinoituja pikkutomaatteja ja kapriksia L, G
Paahdettua maa-artisokkaa ja punasipulihilloketta L, G
Chorizo-perunasalaattia L, G
Paahdettua bataattia ja granaattiomenaa L, G
Tilliperunoita L, G
Mestarin leipävalikoima
Pääruokavaihtoehdot
Paahdettua lohta ja sahrami beurre blanc L, G
Tai
Grillattua Ibericopossun sisäfilettä ja tummaa sherrykastiketta L, G
Tai
Grillattua kukkakaalia, chimichurrikastiketta ja pähkinää VE,G
Lisukkeina:
Peruna-selleripyrettä ja paahdettuja juureksia
Jälkiruokabuffet
Suklaaviikunakakkua VE, G
Piimä-pannacottaa ja lakkahilloa L, G
Churroja ja suklaakastiketta
Clarion Hotel Mestarin joululounas
Clarion Hotel Mestarissa tarjoillaan joululounasta arkisin 10.–20.12. klo 11.00–13.30. Buffet-pöytiin on katettu runsaasti kauden maukkaita makuja kuten erilaisia kaloja ja lihoja alkuun, Wallenbergin pihvejä ja paahdettua lohta pääruoaksi sekä suussa sulavia suolakaramellituulihattuja ja churroja täyteläisellä suklaakastikkeella jäliruoaksi. Joululounaan hinta on 49 € / hlö.
VARAA PÖYTÄ
Menu:
Alkuruokabuffet
Savulohimoussea ruisnapilla L
Katkarapuja skagen L, G
Naudan paahtopaistia ja piparjuuricreme L, G
Maalaispateeta ja pihlajanmarjahyytelöä L, G
Glögi- ja maustesilakoita M, G
Whisky-sinappissilliä M, G
Ranskalaista sipulisilliä M, G
Sienisalaattia L, G
Uunijuureksia ja granaattiomenaa VE, G
Paahdettua paprikaa ja mantelia VE, G
Tilliperunoita L, G
Mestarin leipävalikoima L
Pääruoat
Wallenbergin pihvi, kermainen konjakkikastike L
Paahdettua lohta, sahrami beurre blanc L, G
Kurpitsapaistosta VE, G
Rosmariiniperunoita VE, G
Jälkiruokabuffet
Churrot ja suklaakastiketta
Suolakaramellituulihattuja
Hasselpähkinäousse L, G
Hedelmävalikoima VE, G