KAIKKEA MAAN JA TAIVAAN VÄLILTÄ – KIRJAIMELLISESTI
Kun me Hobossa sanomme rakastavamme ruokaa ja juomaa, todella tarkoitamme sitä. Täällä, Tukholman keskustassa, tarjoamme upeaa ruokaa ja juomaa, joiden keskipisteenä ovat vieraamme. Hobossa sinulla on tilaa syödä ja juoda, nauttia kahvista ja viettää aikaa, niin maantasalla kuin ylhäällä pilvien keskellä. Aamukahvi tai illan viimeinen drinkki, intiimisti baari-ravintolassa tai korkeuksissa TAK-ravintolassa – täältä löydät kaikkea aamiaiseksi, iltapäivän kahvihetkeen, lounaaksi, päivälliseksi ja after-workia varten.
BAARI-RAVINTOLA
Mielestämme asioista ei pidä tehdä turhan monimutkaisia. Alakerran baari-ravintolamme noudattaa tätä filosofiaa. Yksinkertaista, hyvää olutta tappihanasta ja menulla muutama klassikko. Pientä, mutta todella hyvää. Toisinaan järjestämme juhlia, toisinaan soitamme suosikkidiskokappaleitamme, mutta niiden kyytipoikana on aina olutta ja ruokaa.
TAK
Nouse aulastamme hissillä 13. kerrokseen siellä sijaitsevaan Hobon TAK-ravintolaan. Täällä tarjoilemme sinulle vieraanamme aamiaisen, lounaan ja päivällisen japanilaisilla vaikutteilla ja näköalan, joka aiheuttaa kesäaikaan Brunkebergstorgia pitkin kiemurtelevia jonoja. TAK on taiteellisen ruoka-alan vaikuttajan Frida Rongen japanilaista ruoanlaittoa koskevan näkemyksen lopputulos, pohjoismaisten raaka-aineiden toimiessa kaiken perustana. Tätä paikkaa luonnehtivat useat tilat sekä vaikutteiltaan ja ilmapiiriltään vaihtelevat konseptit, jotka kaikki perustuvat Pohjoismaiden ja Japanin väliseen kohtaamiseen.