Suosittuja ravintoloita ja baareja Helsingissä
Suomalaiselle ruokakulttuurille ja etenkin Helsingille on tyypillistä kausiluonteisuus, perinteet ja paikalliset ainekset. Tervetuloa kaupunkiin, joka korvaa kaiken turhan lautaseltasi luonnollisella, suoraan metsästä, vesistä ja pelloilta tulevalla ruoalla.
Kestävyys ja paikalliset raaka-aineet
Helsingissä voit odottaa ravintoloiden ja baarien korostavan perinteitä ja kestävyyttä. Ruokalistoilta löytyy kausiluonteisia, paikallisesti tuotetuista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Maista suomalaisten metsien sieniä ja marjoja, päivän kalansaalista ja tietysti maan kultaista viljaa, kauraa, sen kaikissa muodoissa. Helsinki on täydellinen matkakohde niille, jotka arvostavat suoraan metsästä, vesistä ja pelloilta tulevia luonnollisia makuja.
Ruokaseikkailu Helsingissä
Jos etsit todellista ruokaseikkailua, on ravintolapäivä täydellinen aika vierailla Helsingissä. Helmikuun, toukokuun, elokuun ja marraskuun kolmantena lauantaina kuka tahansa voi perustaa ravintolan päiväksi, ja kaupunki täyttyy mitä mielenkiintoisimmista pop up -ravintoloista. Kokeile kaikkea suomalaisista klassikoista aina eri puolilta maailmaa vaikutteita saaneeseen ruokaan, ja jatka sen jälkeen ruokaseikkailuasi kaupungin upeisiin ravintoloihin ja baareihin.
Pääkaupunki, jossa on jokaiselle jotakin
Helsingistä löytyy jokaiselle jotakin. Nauti luovasta ravintolaruoasta esimerkiksi Toscanini, meren herkuista Sue Ellenissä tai tyydytä nälkäsi ruoalla, juomalla sekä ainutlaatuisella sisustuksella ja designilla Wintergardenissa tai Art Lounge Barissa. Tervetuloa Helsinkiin – kaupunkiin, josta löytyy jotakin jokaiseen tilaisuuteen ja makuun.